promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szél belerondít az esőmentes hétvégébe
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemes hétvégét várhatunk mindenféle szélsőség és komolyabb zavaró tényező nélkül. A szél ugyan elsősorban vasárnap az Észak-Dunántúlon fog fújni, de közel se akkora erővel, mint a hét első felében – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Péntek délután felszakadozik, csökken a felhőzet, felhőátvonulások lesznek több-kevesebb napsütéssel. Néhol futó zápor, északkeleten hózápor előfordulhat, elsősorban a Dél-Dunántúlon zivatar is kialakulhat.

Péntek éjszaka többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de északkeleten, keleten köd és rétegfelhőzet képződése valószínű.

Szombaton gomolyfelhők képződnek, fátyolfelhők sodródnak fölénk, a rétegfelhőzet keleten pedig szakadozottá válik, csapadék nem várható.

Az északnyugati szél pénteken a Dunántúlon több helyen megerősödik, Sopron környékén viharos széllökések is lehetnek. Éjszaka és szombaton mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 12 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás