Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem veszít erejéből a viharos szél, fokozottan közlekedjünk!

Nem veszít erejéből a viharos szél, fokozottan közlekedjünk!

Helyi Hírek

Nem veszít erejéből a viharos szél, fokozottan közlekedjünk!

Helyi Hírek

Promotions - 2020.02.04. 17:47

Vigyázzunk egymásra, és aki teheti gyakran kattintson a veszélyjelzésre az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján – olvasható a szervezet internetes felületén.

Szerda reggelig általában erősen felhős vagy borult marad az ég, de a Nyugat-Dunántúlon már kedden is vékonyodhat, szakadozhat a felhőtakaró. Több helyen, de egyre inkább a Dunától keletre fordulhat csak elő eső, estétől néhol havas eső, a hegyekben havazás is lehet. Az éjszaka folyamán keleten is egyre kevesebb helyen lehet csapadék, de már nem csak a hegyvidéki területeken, hanem az Alföld egyes részein is lehet halmazállapot-váltás.

Szerdán fokozatosan másutt is vékonyodik, csökken a felhőtakaró, a délutáni órákban már nagy területen derült vagy kissé felhős, napos idő várható.

Szerdán reggel, délelőtt főként a Dunántúlon és a Dél-Alföldön helyenként még lehet futó zápor, havas eső zápor, hózápor, majd megszűnik a csapadék.

Kedd éjszaka az északnyugati, szerdán pedig már az északi szelet kísérik nagy területen viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 2 és 8 fok között valószínű.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.