Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várható időjárás: lesz minden a hózáportól a viharos szélig

Várható időjárás: lesz minden a hózáportól a viharos szélig

Helyi Hírek

Várható időjárás: lesz minden a hózáportól a viharos szélig

Helyi Hírek

Promotions - 2020.01.26. 17:24

A következő hét időjárása mindenféle természeti elemet tartogat a számunkra: várható hózápor, erős szél, de akár plusz 11 fok is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből kitűnik: mindenféle természeti elem megtalálható lesz a jövő héten. S ugyanerre mutat rá az Időkép is. Számíthatunk hószállingózásra, hózáporra, esőre, ködre, napsütésre és viharos szélre. De nézzük kicsit részletesebben a várható időjárást.

Hétfőn a jobbára borult, párás ködös idő lesz a főszereplő. Csak délután, a Dunántúl nyugati, északnyugati részén lehet némi napsütés. Ellenebn ónos szitálás, hószállingózás szinte bárhol kialakulhat. A legmagasabb hőmérséklet többnyire mínusz 2 és plusz 3 fok között várható.

Kedden is borult lesz az ég az ország jelentős részében. A nyugati területeken eleredhet az eső, míg északkeleten havas eső, hó, ónos eső várható. A hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2,  illet 5 és 11 fok között alakul.

Szerdán a nap elején főként a keleti vidékeken eshet csapadék, majd ezt szórványos záporok váltják fel. Északi részeken hózáporok a valószínűbbek. A szél erős, akár viharos lehet. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2, napközben plusz 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken már hosszabb-rövidebb napos időszakokre lehet számítani. De előfordulhat zápor, hózápor, pénteken inkább eső. Csütörtökön és pénteken is mínusz 5-6, illetve plusz 1 között várható a minimumhőmérsklet. Ami a nappali hőmérsékletet illeti, csütörtökön 2-7, míg pénteken 5-11 fok várható.
 

Borítókép: ANNETTE RIEDL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE