promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bele fogunk veszni a ködbe, majd meglátjuk a napot
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jellemzően anticiklon alakítja a következő napokban időjárásunkat, csak kedden a nap második felében érkezhet egy hidegfront többfelé eső kíséretében. Hétfőig tehát marad a nyugodt, alapvetően csapadékmentes téli idő, de a hétvégén már ismét nagy területen maradhat egész nap borult, párás az idő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Csütörtök éjszaka nagy területen párássá válik a levegő, reggelre több helyen képződik köd, zúzmarás köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet. A ködös tájakon szitálás, ónos szitálás előfordulhat.

Pénteken a köd, illetve rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik, szakadozik fel, másutt azonban a kezdeti párásság után napos idő valószínű kevés felhővel.

A délnyugati, déli szél éjszaka a Kisalföld térségében élénkülhet meg, pénteken mindenütt mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között alakul, de a fagyzugos területeken egy-két fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 1 és 5 fok között várható, a déli vidékeken ennél pár fokkal melegebb, a ködös részeken hűvösebb is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás