promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz itt minden: egy nap, amikor besokall az időjárás
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár kedd éjszaka ismét záródik a felhő-, illetve ködtakaró, azonban szerdán észak felől elér minket egy – a korábbiakhoz képest markánsabb – hidegfront, amely várhatóan már határozottabban felszakítja a felhőzetet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Kedd éjszaka a derült tájakon nagyrészt ismét köd képződik, többnyire erősen felhős, párás, helyenként ködös idő lesz, néhol ónos szitálással, hószállingózással.

Szerdán kezdetben folytatódik a borult, párás, ködös idő néhol ónos szitálással, hószállingózással, majd a délutáni óráktól észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és északkeleten helyenként hózápor is kialakulhat.

Szerda reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Szerdán kezdetben keleten a délnyugati, majd délutántól a Dunántúlon és a középső országrészben az északnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1 és +6 fok között alakul.

Figyelmeztetés

Az Országos Meteorológia Szolgálat az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt.

Előreláthatólag szerda délutánig a nyugati és déli területek, illetve a körülbelül 400 méter feletti részek kivételével marad az ország nagyobb részén borult, párás, sokfelé sűrűn (zúzmarás) ködös idő. A borult területeken ónos szitálás, hószállingózás is kialakulhat.

Szerda délutántól nagy területen felszakadozik a felhőzet és a látásviszonyok jelentősen javulnak – tették hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás