Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A felhők mögül néha-néha elő fog bújni a Nap

A felhők mögül néha-néha elő fog bújni a Nap

Helyi Hírek

A felhők mögül néha-néha elő fog bújni a Nap

Helyi Hírek

TK 16:36

Az ilyenkor szokásosnál jóval enyhébb levegő érkezik fölénk. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb ködszitálás fordulhat elő. Szerdán jó eséllyel megdőlhet a legmagasabb minimum-hőmérséklet rekordja, és közel leszünk a napi maximumrekordhoz is – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Az ország nagyobb részén változó mennyiségű fátyolfelhőre számíthatunk, emellett szerdán is több órára kisüt a nap. Ugyanakkor az Északi-középhegység területén, illetve szerdán már a főváros térségében, valamint a Fertő környékén is lehetnek tartósan borult, ködös vidékek, éjszaka pedig nagyobb területre terjedhet ki a köd.

A ködös tájakon jelentéktelen szitálás előfordulhat. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz, a Dunántúlon olykor erős, a Kisalföldön viharos széllökésekre is számítani lehet. Szerda délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 9 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol fagyhat, míg a Kisalföldön ennél enyhébb idő lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 10 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 5, 8 fok valószínű, ugyanakkor a déli, délnyugati határ mentén ennél melegebb is lehet.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP