promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: az ország nagy részére elsőfokú vészjelzést adtak ki
Borítókép:  nepszava.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat a keleti valamint a középső térségre elsőfokú vészjelzést adott ki.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ​​​​​ az ország keleti és középső régiójára (Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére) a tartós, sűrű köd veszélye miatt első fokú vészjelzést adott ki. Mint honlapjukon írják

„főképp a középső országrészben, Észak-Alföldön, Észak-Magyarországon, több helyen sűrű, zúzmarás köd képződött. A ködből, alacsony szintű rétegfelhőzetből néhol hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Kiemelten az északkeleti és a középső országrészben maradhatnak tartósan rosszak a látási viszonyok."

Kiemelik, a legtöbb napsütés a Nyugat-Dunántúlon lehet számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig +4 és -5 fok között alakul, késő este pedig többnyire +1 és -7 fok várható. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás