Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kettészakad az ország

Kettészakad az ország

Helyi Hírek

Kettészakad az ország

Helyi Hírek

TK 16:38

Európa időjárási helyzete a következő egy hétben sem változik meg érdemben, így hazánk fölé továbbra is enyhe levegő áramlik. A hétvégén ugyanakkor az ország jó része fölé szárazabb léghullámok érkeznek – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Az ország nagyobb részén dél, délkelet felől szakadozik, csökken, ugyanakkor a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és hajnalban a nyugati megyékben már előfordulhat eső, zápor. Az Északi-középhegység völgyeiben foltokban ismét ködössé válhat a levegő.

Szombaton a Dunántúlon döntően erősen felhős idő lesz, és ott többfelé várható eső, záporeső. Keletebbre kevesebb felhőre, sok napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nem várható.

Többfelé megélénkül, a déli megyékben meg is erősödik a délkeleti szél, de éjszaka a Dunántúlon is számítani kell erős széllökésekre.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton a Nyugat-Dunántúlon csak 10 és 14, másutt 15 és 20 fok között várható.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.