Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Komoly forgalomkorlátozások lesznek a Puskás aréna megnyitója miatt, sok utat zárnak le

Komoly forgalomkorlátozások lesznek a Puskás aréna megnyitója miatt, sok utat zárnak le

Helyi Hírek

Komoly forgalomkorlátozások lesznek a Puskás aréna megnyitója miatt, sok utat zárnak le

Helyi Hírek

Helmeczi Benjamin 08:30

A rendőrség egy jelentős területet zár le már péntek délután a stadion megnyitója miatt.

Komoly forgalomkorlátozásra kell számítani pénteken Budapesten, a Puskás aréna környékén. A rendőrség közleménye szerint 15 órától 23 óráig lezárják a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, az Egressy utat a Stefánia út és a Hungária körút között, továbbá az Ifjúság útját. Lezárásra kell számítani az Istvánmezei út, a Cházár András utca és a Verseny utca egy-egy szakaszán is.

A Thököly út, a Hungária körút és a Kerepesi út által határolt területre csak az ott lakók hajthatnak be. Emellett ma 7 órától 23 óráig tilos megállni a környéken.

A BFF azt írta:

a stadion bejáratai a Dózsa György út és a Stefánia út felől érhetők el. A környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért arra kérik a szurkolókat, hogy semmiképp se autóval közelítsék meg a stadiont, hanem a közösségi közlekedést vegyék igénybe, a társaság sűrűbben indítja majd járatait.

A megszokottnál lényegesen gyakrabban jár majd a 2-es és 4-es metró, az 1-es villamos, sűrűbben indul a 7E autóbusz, a 178-as buszjárat útvonalát Pesten a Bosnyák térig meghosszabbítják, emellett ideiglenesen minden Thököly úton közlekedő busz megáll a Reiner Frigyes parknál és a Stefánia útnál is.

A forgalomkorlátozások miatt egyes járatok – 30-as, 95-ös és 130-as autóbusz, 75-ös és 77-es trolibusz – útvonala megváltozhat előreláthatóan 15 órától az utolsó járatok indulásáig.

További információk a www.bkk.hu oldalon olvashatók.

A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy 70 ezer szurkolót várnak a Puskás arénába.

Borítókép: MTI/KKBK