Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A napot nem igazán fogjuk látni, ellenben szanaszét ázunk

A napot nem igazán fogjuk látni, ellenben szanaszét ázunk

Helyi Hírek

A napot nem igazán fogjuk látni, ellenben szanaszét ázunk

Helyi Hírek

TK - 2019.11.11. 16:39

Egy újabb mediterrán ciklon vette célba hazánkat, amely kedden alapvetően meghatározza majd időjárásunkat..., de nem azonos mértékben... – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Hétfő este, éjszaka fokozatosan szinte mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, reggelre az ország nagy részén beborul az ég. Főként a nyugati és délnyugati határvidéken foltokban köd is képződhet.

Kedden többnyire borult lesz az ég, de a Tiszántúlon néhány órás szűrt napsütésre lehet számítani a fátyolfelhők mellett. A Dunántúlon, a Duna vonala mentén és az Északi-középhegység nyugati felén sokfelé várható eső, általában kiadós csapadék hullhat. Napközben a keleti, délkeleti szelet még csak kevés helyen, estétől azonban már több helyen kísérhetik erős széllökések. Ugyanakkor a Nyugat-Dunántúlon végig északi, északkeleti szél lesz jellemző.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden az Alpokalján 7-9, a Tiszántúlon 17 és 20 fok között valószínű.

A Dunántúl keleti felén, a Duna-Tisza köze nyugati részein délutántól várható melegedés a csapadék megszűnése után, így azokon a részeken csak az esti órákban áll be a maximum.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.

Legolvasottabb hírek