Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egyáltalán nincsenek jó híreink a hétvége időjárásával kapcsolatban – videó

Egyáltalán nincsenek jó híreink a hétvége időjárásával kapcsolatban – videó

Helyi Hírek

Egyáltalán nincsenek jó híreink a hétvége időjárásával kapcsolatban – videó

Helyi Hírek

TK - 2019.11.07. 16:46

A hétvégén is jellemzően borús lesz az idő, vasárnap többfelé várható eső is. A hőmérsékletben nagy lesz az eltérés, néhol 10 fok körül alakulnak a maximumok, másutt akár 20 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Csütörtök éjszaka nagy területen képződik köd és rétegfelhőzet, amelyeknek kiterjedése pénteken ugyan csökken, de elsősorban a Dunántúlon nagy területen egész nap megmarad.

Emellett pedig a Tiszántúlon is megnövekszik a felhőzet. Összességében csak kevés napsütés lehet, az is főként az ország középső harmadában. Péntek estig érdemi csapadék nem lesz, de a ködös részeken szitálás, a keleti határvidéken pedig gyenge eső is előfordulhat. A keleti, délkeleti szél megélénkülhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 10 és 17 fok között valószínű.

Szombaton reggelre kialakulnak ködfoltok. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan várható eső, zápor: délelőtt inkább a Dunántúlon, majd estefelé elsősorban az Alföldön. A minimumhőmérséklet 4-11, a maximumhőmérséklet többnyire 14-20 fok között alakul, de a Kisalföldön helyenként csupán 12-13 fok valószínű.

Vasárnap többfelé várható eső, zápor, keleten és középen akár zivatar is kialakulhat. A leghidegebb órákban 4-11 fok lesz. Napközben 8-18 fokig melegszik a levegő, kelet felé lesz melegebb – olvasható az előrejelzésben.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.

Legolvasottabb hírek