Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még nincs vége: nem akar alábbhagyni az égi áldás

Még nincs vége: nem akar alábbhagyni az égi áldás

Helyi Hírek

Még nincs vége: nem akar alábbhagyni az égi áldás

Helyi Hírek

TK - 2019.11.04. 16:48

Habár már távolodik a hidegfront és csapadékrendszere, nyomában egy újabb frontrendszer érkezik ami holnap is indokolttá teszi az esernyők használatát – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Hétfő késő estére a csapadékzóna a keleti határszél felé szorul vissza. Éjszaka átmenetileg mindenütt csökken a felhőzet, elsősorban az Északi-középhegység tágabb környezetében pára, köd képződik. Hajnaltájt helyenként felhősödés kezdődik kisebb záporokkal.

Kedden folytatódik a felhőzet növekedése, beborul az ég, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Többfelé, több hullámban várható csapadék: északon tartós eső, míg délebbre eleinte záporok, helyenként zivatarok alakulnak ki, majd a kora esti óráktól ezeken a vidékeken is az eső lesz a jellemző.

Hétfő éjszaka helyenként, kedden napközben nagy területen lesz élénk, olykor erős a déli szél, de az Észak-Dunántúlon az északi, északkeleti szél fog megerősödni.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a borongós, esős tájakon 11, 16, míg délebbre 17, 23 fok között várható.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.

Legolvasottabb hírek