promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valamit valamiért: jó üzletnek tűnik a csütörtöki időjárás
Borítókép:  zoom.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy borongós csütörtökért cserébe napos, enyhe hétvégét kapunk, jó üzletnek tűnik – írja honlapján az Országos Meteorológia Szolgálat.

A szerda esti óráktól északnyugat felől fokozatosan mindenütt megvastagszik a felhőzet, és egyre több helyen valószínű – többnyire kisebb – eső, zápor.

Csütörtökön eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a délutáni órákban északnyugat felől határozott felhőzetcsökkenés kezdődik. Több helyen, elsősorban az ország déli felén várható eső, zápor, északnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. A kezdetben megélénkülő, többfelé megerősödő déli, délnyugati szél éjszaka egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és nagy területen megerősödik, az északi megyékben átmenetileg viharossá is fokozódhat.

Csütörtök napközben veszít erejéből a légmozgás, már csak az északi tájakon kísérheti egy-egy erős lökés a nyugatias szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 18 fok között valószínű, alacsonyabb értékek a tartósan csapadékos délnyugati tájakon várhatók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás