Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pár hónap múlva megszűnik a UPC

Pár hónap múlva megszűnik a UPC

Helyi Hírek

Pár hónap múlva megszűnik a UPC

Helyi Hírek

TK 14:41

Azt már korábban bejelentették, hogy a Vodafone csoport megvásárolta a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

Az Európai Bizottság még 2018 májusában hagyta jóvá a tranzakciót, ami 18,4 milliárd euróba került a Vodafone csoportnak.

Szakmai berkekben az nyílt titoknak számított, hogy záros határidőn belül a Vodafone magába fogja olvasztani a UPC-t. Ugyanis a Vodafone rég dédelgetett álma, hogy integrált üzletággá fejlődjön, vagyis egyszerre legyen jelent a mobil, a vezetékes telefon, a televízió, és az internet piacán.

Most Amanda Nelson, a cégcsoport elnök-vezérigazgatója azt jelentette be, hogy 2020 áprilisától már nem fogják használni a UPC nevet. A két vállalat arculatának és szolgáltatásának egységesítése már egy ideje folyamatban van.

A UPC és a Vodafone tájékoztatása szerint az egybeolvadást követően azoknak sem kell félniük semmitől, akik például a UPC-nél kötöttek mobil-előfizetést, hiszen a Vodafone új csomagot fog nekik ajánlani.

Borítókép: technokrata.hu