promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágj bele életed vállalkozásába!
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van egy világmegváltó ötleted, amiből aranybánya lehetne, de nincs meg hozzá a tőkéd? Most itt a nagy lehetőség, hogy meg is valósítsd!

Olyan élettel teli, lelkes és fáradhatatlan fiatalok jelentkezését várják erre a pályázatra, akik már unják az egyhangúságot. Biztosan voltál már úgy, hogy a főnök egy csomó unalmas munkát sóz rád, de neked csak sorakoznak az ötletek a fejedben, miképp is lehet kitörni ebből az egészből. Az ötlet éppen megvan, de nem tudod megvalósítani? Most lehet te leszel az a szerencsés, akinek az álmából valóság lesz.

Csoma András vállalkozó most csak erre a célra vásárolt egy 70 négyzetméteres üzletet a fővárosban, az Arany János és Hercegprímás utca sarkán, amit már eleve multik és impozáns üzletek vesznek körül. Erre a forgalmas területre kerülhetne az álmod, már ha érdemes arra, hogy megvalósítsák.

András kimagaslóan egyedi ötleteket vár, és csak is olyanoknak adna lehetőséget, akik nem jómódúak. Tehát ha apu már a negyedik kocsit veszi neked, vagy már eleve feltörtél, akkor bármennyire is jó az ötleted, azt bizony magadnak kell célba vinni. A pályázat lényege az, hogy olyan valaki koncepcióját valósítsák meg, aki önerőből erre nem lenne képes.

„Úgy érzem, hogy az életben elértem mindazt amit szerettem volna, sőt, többet is. Ezért itt az ideje, hogy másokon is segítsek. Ha megnézzük csak azt, hogy az utóbbi években hány sikeres vállalkozás jött létre, mint például: LEVES, Paszta, vagy nemrégiben a Freyja – the croissant story – akkor csak ámulok és bámulok! Ők pár négyzetméteren csináltak csodát egy jó ötlettel, míg mások ennél jóval nagyobb helyeken csak kínlódnak.”

– mesélte András, aki arra is rá akart világítani ezzel, hogy tényleg csak eredeti ötleteket vár.

Minél egyszerűbb és eredetibb az ötlet, annál nagyobb az esély, hogy te leszel a befutó. Fontos azt is megemlíteni, hogy András nem tipikus vállalkozót keres, aki a háttérből irányítana, vagy éppen eladókat akarnak bepakolni a boltba. Szeretné, ha maga az ötletgazda is beállna a pultba, és ő emelné fel a helyet a csillagokig. Tehát lényeges, hogy nagyon is érts ahhoz a koncepcióhoz, amit kitaláltál, és közel álljon hozzád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás