promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Állva evezhetünk át a Duna budapesti szakaszán
Borítókép:  budapestsup.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyedülálló rendezvényt tartanak szombaton, mely során a hazai SUP-os (Stand Up Paddle – állószörf vagy állva-evezés) társadalom apraja-nagyja a Római parttól a Kopaszi-gátig evezi keresztül a fővárost.

A SUP túrákat szervező Kiteline „mindenese”, Duska Várkony kiemelte, hogy várják azokat is, akik még sosem eveztek álló szörfön, hiszen rövid idő alatt elsajátítható használata.

„Az indulás előtt rövid oktatást és gyakorlást tartunk a résztvevők számára a helyszínen”

– tette hozzá portálunknak a főszervező.

Egyedülálló élmény a budapesti hidak alatt átcsorogni SUP-al – húzta alá a Duska Várkony, kiemelve, hogy a rendezvény vitathatatlan fénypontja a közös szelfizés a Parlament előtt. Aki esetleg csak idáig bírja, az sem probléma, hiszen a biztonságot szavatoló kísérőhajók egyike el tudja vinni a túra végállomására – tette hozzá.

A gyerekes családok számára is kiváló kikapcsolódás a SUP-ozás, hiszen egy deszkán két ember is biztonságosan tartózkodhat. Hivatalosan nincsen sem felső, sem alsó korhatár, de a tapasztalatok szerint a 8-9 évesnél fiatalabb gyerekek megunják a kétórás programot – mondta Duska Várkony a Promotions.hu-nak.

A tavalyi rendezvényről videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás