promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha vettél ilyen játékot a Lidlben, azonnal vidd vissza
Borítókép:  civilhetes.net
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl talált egy veszélyes terméket, mely benne volt tavaszi kínálatában. A lánc arra kéri vásárlóit, hogy aki vett ilyen fa elefántot, az vigye vissza.

Az egyik legnagyobb hazai kereskedőlánc, a Lidl pénteken visszahívott egy veszélyes terméket boltjaiból. A cég honlapján szereplő tájékoztatóból kiderül, hogy egy fából készült játék elefántról van szó. A terméket április 4. és május 15. között lehetett kapni a boltokban.

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívja azon Playtive junior Fa játék elefánt termékét, melynek csomagolásán és a termék alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám, a HG04414 modellszám és a 11/2018 verziószám látható. A visszahívás oka, hogy a kerekek rögzítése meglazulhat, ezáltal apró, lenyelhető részek keletkezhetnek. Az apró részek lenyelése babáknál és kisgyermekeknél sérülést okozhat. Ezért arra kérjük a vásárlókat, ne használják tovább a terméket

- írta a lánc. 

A Lidl arra kért minden vásárlót, hogy ha vett a fenti termékből, akkor vigye vissza azt a boltba. Az sem gond, ha nyugta nélkül teszi ezt meg valaki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás