promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korábban nem látott Ikarus buszok gördülnek elő Ferihegyen
Borítókép:  Facebook/1. Ferihegyi Ikarus Találkozó
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A BKV és a Légiközlekedési Kulturális Központ július első hétvégéjén egy egészen egyedi Ikarus-kiállítást tervez a ferihegyi Aeroparkban. A közlekedési vállalat a teljes nosztalgiabusz-flottáját ki akarja vezényelni a reptér mellé. Jön az 1. Ferihegyi Ikarus Találkozó.

Ahogy rákanyarodunk a Liszt Ferenc reptér parkolójához vezető útra, bal kéz felől ósdi repülőgépek sorakoznak. Ez az Aeropark, ahol a Budapest Airport összegyűjtötte az elmúlt hatvan év legérdekesebb, forgalomból már kivont légijárműveit.

A szabadtéri tárlat július 6-7-én egyedi kiállítással kedveskedik a közlekedés szerelmeseinek. Ikarus-találkozót rendeznek az Aeroparkban. Az 1. Ferihegyi Ikarus Találkozón az Ikarus-gyár olyan darabjai kerülnek majd elő, melyet nagyközönség kiállítva még biztosan nem látott. A BKV Zrt. a tervek szerint a teljes nosztalgiabusz-flottáját bemutatja.

Nem csak körbejárni lehet majd a muzeális értékű buszokat, de fel is lehet szállni rájuk, sőt egy kört is tehet majd vele a látogató, miközben egy idegenvezető mondja el a legfontosabb részleteket.

A rendhagyó kiállításban a BKV is segédkezik, mely az info@aeropark.hu emailcímen várja azon magánszervezetek, magánszemélyek jelentkezését is, akik szeretnék kiállítani saját régi buszukat.

A találkozó részletei itt

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás