Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új ízzel akarja meghódítani Magyarországot a Coca-Cola

Új ízzel akarja meghódítani Magyarországot a Coca-Cola

Helyi Hírek

Új ízzel akarja meghódítani Magyarországot a Coca-Cola

Helyi Hírek

Promotions - 2019.04.15. 17:22

A Coca-Cola család legújabb tagja limitált ideig lesz csak elérhető, a bevezetést követően fél évig lehet majd megtalálni a kereskedelmi egységekben országszerte – írja közleményében a cég.

„A frissítő, folyékony desszert már meghódította a világot, és a hazai rajongók is egyre többen követelték a vaníliás Coca-Cola hazai bevezetését. Régóta álmodoztunk már a vaníliás kólázás beteljesüléséről, a Coca-Cola Magyarország pedig kivárta, míg az izgalom a tetőfokára hág, mire bejelentette: április 11-étől kapható itthon is a Coca-Cola zero Vanilla. A zero változatnak köszönhetően attól sem kell kétségbe esni, hogy az új ízzel oda a beach body, hiszen a frissítő íz mellé zero kalória társul: a Coca-Cola zero Vanilla cukor hozzáadása nélkül, háromféle energiamentes édesítőszer felhasználásával készül. A vagány vaníliás üdítőital 0,5 literes változata a bevezetést követően országszerte a polcokra került, de aki inkább nem aprózná el, az a Tesco áruházakban megtalálja a 1.75 literes kiszerelést is”

– olvasható a cég közleményében.

A cég arra is utal, hogy várható a további cukormentes verziók megjelenése:

„A Coca-Colánál komolyan vesszük pozitív hozzájárulásunkat a világunkban. Ez azzal kezdődik, hogy csökkentjük termékeink cukortartalmát és új és változatos italokat nyújtunk az embereknek, bárhol legyenek. Ez azt is jelenti, hogy folyamatosan dolgozunk ökológiai lábnyomunk csökkentésén, és biztonságos, befogadó munkakörnyezetet teremtünk munkavállalóinknak.”

Borítókép: Coca-Cola

Legolvasottabb hírek