Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar kézbe került az összes magyarországi Meki

Magyar kézbe került az összes magyarországi Meki

Helyi Hírek

Magyar kézbe került az összes magyarországi Meki

Helyi Hírek

Promotions 16:01

Scheer Sándor a stadionokat is építő Market Építő Zrt. vezérigazgatója és résztulajdonosa üzletrész-adásvételi szerződést írt a McDonald’s Corporation-nal – írja a Napi.hu.

A megállapodás értelmében a McDonald's a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki DL (Developmental Licensee ) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald's éttermeket. A magyarországi üzlet további működtetéséhez és növekedéséhez szükséges tőkét Scheer Sándor fogja biztosítani – írta közleményében a McDonald's.

A McDonald's hazai hálózata 89 étteremből áll, és a Kft. 1699 embert foglalkoztat.

„Izgatottan várjuk, hogy Scheer Sándorral, mint magyarországi stratégiai partnerünkkel dolgozhassunk együtt. Az ingatlanfejlesztésben, építő- és vendéglátóiparban nyújtott kiemelkedő teljesítménye ügyfél- és emberközpontú gondolkodással párosul, ezért biztosak vagyunk abban, hogy Sándor a Magyarországon meglévő növekedési lehetőségeket az üzlet és a munkatársak részére egyaránt felgyorsítja majd”

– mondta Ian Borden, a McDonald's International Developmental Licensee Markets szegmensének elnöke.

„Örömömre szolgál, hogy Developmental Licensee partnerként csatlakozhatok a McDonald'shoz Magyarországon. Számos McDonald's étterem és az első magyarországi Ronald Ház építésén keresztül már korábban is volt alkalmam a McDonald'sszal együttműködni, és ezt a közös munkát rendkívül inspirálónak és motiválónak találtam. Az ambiciózus, vendégközpontú tervek és a felkészült helyi csapat miatt is izgalmas időpont ez a McDonald's-családhoz történő csatlakozásra. Várom, hogy a közös tudásunkat és tapasztalatainkat felhasználva további jelentős sikereket érjünk el a hálózattal, illetve egyre modernebb és kényelmesebb, élményközpontú éttermi környezetet nyújtsunk a magyar vendégeink számára”

– mondta Scheer Sándor.

Borítókép: tourinform.hu

Scheer Sándor Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalata, a Market Építő Zrt. alapítója, részvényese és vezérigazgatója, emellett a Unione Group ingatlanfejlesztő cég, valamint a Hotel Clark tulajdonosa.

Scheer a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2018-as listáján 21,2 milliárd forintos becsült vagyonnal a 49. helyen állt.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria