promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Sárrét Metál Klaszter és minden tagja számára döntő fontosságú, hogy a meglévő beszállítói kapcsolatait ápolja, folyamatosan fenntartva a lehető legmagasabb szintű vevői elégedettséget, ezenkívül pedig az új beszállítói kapcsolatok kiépítése a klasztertagok közös kooperációja segítségével, növelve az érékesítésük és az árbevételül volumenét. Hosszú távú célként mindezt úgy tervezik elérni, hogy közben foglalkoztatotti létszámuk folyamatosan bővül mennyiségileg és minőségileg egyaránt. Az innováció és a folyamatos kutatás-fejlesztés a stratégiájuk része, mellyel olyan termékeket kívánnak kifejleszteni vevőik számára, melyek minden igényüket maradéktalanul kielégítik.

A célok megvalósítása érdekében tervezett fejlesztési elképzelések, intézkedések között olyan nagyszabású terveket találunk, mint a hegesztési technológiák fejlesztése a beszállítói piac fejlesztése érdekében, Autóipari beszállítói és export tevékenység fejlesztése a fémforgácsolás területén, vagy a könnyűfémöntéshez kapcsolódó komplex technológiafejlesztés.

A Klaszter jelenlegi beszállítói pozíciója és stratégiája az együttműködő partnerek számát tekintve meglehetősen erős. Legnagyobb hazai és külföldi megrendelői között említhetőek meg többek között az olyan cégek, mint a BMW, a Continental Teves (EU és USA), a Valeo Switches & Detection Systems, az ENTERPRISE BUS Ltd., a Trelleborg Automotive, NABI Autóbuszipari Rt., a japán Alpine Electronics Ltd., az osztrák Hella GmbH. és a következő német cégek: Vitra GmbH., Frewa GmbH., AS-Motor GmbH., Getrag GmbH., MBB Liftsystems AG., DEUTZ-FAHR GmbH., Goldhofer GmbH., HAMM GmbH., Gergen-Jung GmbH., AMMAN GmbH., nagyobb magyar cégek közül pedig a Linamar Hungary Ltd., a Phoenix-Mecano, a Flextronics International Kft. és az IKARUSBUS, Magyarország, stb.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás