Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó és rossz hír is érkezett a Telekom TV előfizetőknek

Jó és rossz hír is érkezett a Telekom TV előfizetőknek

Helyi Hírek

Jó és rossz hír is érkezett a Telekom TV előfizetőknek

Helyi Hírek

Promotions - 2016.11.04. 09:42
A dtvnews hozta le a hírt, hogy 2017. januárjától jelentősen megváltozik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé programkínálata. Innentől a TV2 Csoport csatornái veszik át az uralmat. Ennek azok örülhetnek nagyon, akik az angol bajnokságra vágynak, ugyanis bekerül a Spíler TV a kínálatba. Kimondhatjuk, hogy a Premier League nézői számára ez most a legfontosabb és legértékesebb adó. Ezekkel együtt viszont érkezik egy csomó kiforratlan csatorna: Chili TV, Kiwi TV és Humor+. Persze így valamitől meg is kell válniuk, és a Telekom úgy döntött, a Fox International Channels kínálatától vesznek búcsút. Így olyan adók tűnnek el a Telekomos előfizetőknél, mint a Fox vagy a National Geographic.
 
Szóval nem lesz több DiCaprio-s dokumentumfilm (amit amúgy már a neten is megleshetünk) de a Telekomosoknak le kell mondaniuk a heti Walking Dead adagjukról is. Ugyebár a sorozatnak hiába az AMC az anyacsatornája, a magyarországi közvetítési jogok itt még a FOX-nál vannak. Az előfizetőknek azon kell elgondolkozniuk, feláldozzák-e ezeket az angol bajnokságért. A sport fanatikusok valószínűleg már tudják a választ.

Ugyebár indul az Aranyélet második évada, és aki Telekomos, az most bepótolhatja az első évadot, vagy éppen felidézheti. A Telekom-előfizetők számára a hétvégén (november 5., szombat 6 órától – november 7. hétfő reggel 6 óráig) kódolatlanul elérhetővé teszik az HBO3-as csatornát, ahol szombaton 21 órától az Aranyélet első évados maratonnal, vasárnap 20 órától pedig az új évad első epizódjával találkozhatnak a nézők.

Legolvasottabb hírek