Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön az alkohol, ami nem okoz másnaposságot

Jön az alkohol, ami nem okoz másnaposságot

Helyi Hírek

Jön az alkohol, ami nem okoz másnaposságot

Helyi Hírek

Promotions - 2016.09.24. 13:05

A mesterséges készítményt alcosynthre keresztelték, és a legfontosabb tulajdonsága, hogy egészséges, ugyanis nem károsítja a szívet és a májat. De ha ez még nem elég, a fejlesztés során ügyeltek arra, hogy ne okozzon sem hányást, valamint kiszáradást. Így természetesen a másnapnak is búcsút mondhatunk, mert ezeket kikerülve nem fog fejfájást okozni. David Nutt professzor, aki a fejlesztésért felel, azt nyilatkozta, hogy már kereskedelmi használatra is tesztelik, és ha ezek sikeresek lesznek, akkor körülbelül 25-30 év múlva kiszoríthatja a hagyományos alkoholokat  a koktélokból.

Nutt állítása szerint az alcosynth remekül illik majd a mojitóba vagy a Tom Collinsba. Arról viszont nem találtunk információkat, mihez is hasonlít leginkább az íze, de valószínűleg a vodka szerű semlegesség felé fognak haladni. A kutatásokat végig a negatív hatások vizsgálatára építették, ugyanis ezeket kellett eltűntetni a valódi piákból. Az, hogy létezne egy alkohol, aminek csak a pozitív hatásait élvezzük, de a negatívak teljesen eltűnnek, az maga a mennyország.

Ha elérkezik az alcosynth ideje, az sok egészségügyi problémára is megoldást találna. Persze el lehet képzelni egy ilyen alkoholnak milyen ára lenne a legelején. Az előállítás költségei még odébb vannak, de elég ha belegondolunk, ha egészségesen akarunk mondjuk étkezni, mennyivel kell többet fizetnünk. 
 

A mesterséges készítményt alcosynthre keresztelték, és a legfontosabb tulajdonsága, hogy egészséges, ugyanis nem károsítja a szívet és a májat. De ha ez még nem elég, a fejlesztés során ügyeltek arra, hogy ne okozzon sem hányást, valamint kiszáradást. Így természetesen a másnapnak is búcsút mondhatunk, mert ezeket kikerülve nem fog fejfájást okozni. David Nutt professzor, aki a fejlesztésért felel, azt nyilatkozta, hogy már kereskedelmi használatra is tesztelik, és ha ezek sikeresek lesznek, akkor körülbelül 25-30 év múlva kiszoríthatja a hagyományos alkoholokat  a koktélokból.

Nutt állítása szerint az alcosynth remekül illik majd a mojitóba vagy a Tom Collinsba. Arról viszont nem találtunk információkat, mihez is hasonlít leginkább az íze, de valószínűleg a vodka szerű semlegesség felé fognak haladni. A kutatásokat végig a negatív hatások vizsgálatára építették, ugyanis ezeket kellett eltűntetni a valódi piákból. Az, hogy létezne egy alkohol, aminek csak a pozitív hatásait élvezzük, de a negatívak teljesen eltűnnek, az maga a mennyország.

Ha elérkezik az alcosynth ideje, az sok egészségügyi problémára is megoldást találna. Persze el lehet képzelni egy ilyen alkoholnak milyen ára lenne a legelején. Az előállítás költségei még odébb vannak, de elég ha belegondolunk, ha egészségesen akarunk mondjuk étkezni, mennyivel kell többet fizetnünk. 

Legolvasottabb hírek