Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jönnek a csúnya dobozos cigik

Jönnek a csúnya dobozos cigik

Helyi Hírek

Jönnek a csúnya dobozos cigik

Helyi Hírek

Promotions - 2015.07.21. 12:34
A márkasemleges csomagolással a dohányzás népszerűségét kívánják csökkenteni, elsősorban a fiatalok és a nők körében. Ezeken a dobozokon nincsen logó, egységes a külsejük, ugyanolyan színűek, méretűek és egyforma tipográfiával készülnek. Az egyetlen különbség a kisbetűvel feltüntetett márkanév. 

A doboz felületének nagy részét a dohányzás ártalmaira figyelmeztető képek és szövegek foglalják el. Eddig még csak legyintgetünk, a szövegekre, hogy jaja, a dohányzás halált okozhat, lassítja a vérkeringést, nem fog tőle felállni. A mostani képek viszont átesnek kicsit a ló túloldalára. Bár ha valaki gyakran néz horror filmet, annak aztán semmiféle elrettentés nem lesz benne.

02
 
Az államtitkár bejelentette, hogy Magyarország már 2016 májusától bevezetni tervezi a cigarettákra vonatkozó egységes csomagolást, és további intézkedéseket is fontolgat annak érdekében, hogy Magyarország továbbra is úttörő szerepet játsszon a dohányiparral szembeni harcában.

Ez már olyasvalami, mintha a tévében megmutatnák, hogyha nem kapcsolod be a biztonsági övet és kirepülsz a kocsiból, milyen műtéteket fognak végrehajtani rajtad. Morbid! Aki eddig bagózott az szerintem ezután is fog, és nem azért fogja letenni, mert tüdőátültetésekről vágnak be neki képeket. Akiket zavar, az használjon cigarettatartó dobozkát, ami még stílusos is. Én biztosan veszek egyet.