promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetesen extrém szálláshelyek, amit minden nyaralni vágyónak látnia kell
Borítókép:  profimédia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány célállomásért igencsak meg kell küzdeni, de megéri!

Van, aki minden évben ugyanoda szeretne elutazni, mert kedveli a kiszámíthatóságot. Mások pedig folyton újdonságokra vágynak. Ha az utóbbi csoportba tartozunk, talán az sem áll tőlünk távol, hogy igazán extrém szálláshelyeket válasszunk magunknak arra az időre, amíg valahol megpihenünk a vakáció alatt. Összegyűjtöttünk három olyan helyszínt, amit érdemes meglátogatni nem csak extrémitása, de lélegzetelálló atmoszférája miatt is.

Manta Resort's Underwater Room, Tanzánia:

Ez a szálloda Zanzibár partjainál található. Tulajdonképpen egy úszó faházról van szó, amelynek alsó szintje teljesen víz alatt van. Az üvegfalaknak köszönhetően páratlan kilátás nyílik a tenger mélyére. A szoba belső tere tágas és kényelmes, de a pláne persze a hatalmas üvegfal, amelyeknek köszönhetően lenyűgöző kilátás nyílik a kék óceánra és annak lakóira. A szobában kényelmes ágy, ülősarok és étkezőasztal is található, és természetesen rendelkezik fürdőszobával is. Az esti órákban, amikor lemegy a nap, a beépített világítás megteremti a tökéletes hangulatot a víz alatti varázslathoz.

 

Skylodge Adventure Suites, Peru:

Ez a szálláshely hatalmas üvegkapszulákból áll, amelyeket a hegyoldalhoz rögzítettek. A vendégeknek szó szerint fel kell mászniuk a hegyre, mielőtt eljutnak a szobáikhoz, de a panoráma lenyűgöző. Az üvegkapszulákban van egy hálószoba, egy kis étkező és egy fürdőszoba. Bár a hely nem túl tágas, minden iglu rendelkezik üvegfalakkal, amelyeken keresztül megcsodálhajuk a lenyűgöző tájat. Az esti órákban a csillagok fénye és a kivilágított völgyek látványa lenyűgöző élményt nyújt. Arról nem is beszélve, hogy a vendégek részt vehetnek hegyi túrákon, hegymászáson és kötélpályás akadályokon.

 

 

Magic Mountain Lodge, Chile:

Ez a szálloda egy varázslatos szálláshely, amely Chilében található. Ez a különleges szálloda egy mesebeli hegyen helyezkedik el, és egy valódi vízesés is található felette. Az épület teljesen a természetbe illeszkedve, faelemekkel és természetes anyagokkal van díszítve. A szálloda kényelmes és meghitt szobákkal rendelkezik, amelyek kilátást nyújtanak a környező erdőre és a vízesésre. A környék számos lehetőséget kínál túrákra, hegymászásra és sétákra a lenyűgöző Andok hegyeiben. De mégis csak azok fogják a legjobban élvezni ezt a szálláshelyet, akik mondjuk a Gyűrűk ura sorozatért is oda voltak.

 

 

Ne feledjük: a nyaralás és a pihenés nagyon fontos, mert lehetővé teszi számunkra, hogy távol kerüljünk a mindennapi stressztől és rutintól, megújítsuk energiáinkat és feltöltődjünk. Ha nem is jutunk el a bakancslistás helyekre, akkor is kiemelten fontos, hogy találjunk időt a regenerálódásra és erre a hozzánk közel eső pihenőhelyek is teljesen alkalmasak.  

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás