promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületesen olcsón nyaralhatsz a tengerparton, szinte ingyen adják a repülőjegyeket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végignéztük a két legismertebb magyarországi légitársaság oldalaát (Ryanair, Wizzair) és összeszedtük nektek azokat a könnyen, gyorsan és főleg olcsón megközelíthető helyeket, ahol egy csodálatos nyaralást tölthettek el.

Összeghatárnak a 20 ezer forintot tűztük ki, ezalapján mentünk végig a városokon és meglepő módon több olyat is találtunk, ami elérhető ebből az összegből. Plusz meglepetés, hogy a 20 ezer forintos limitben a hazafele út is szerepel.

1. Ha nem zavar a még esetleg kicsit hívösebb víz és imádod Olaszországot, akkor jó hírünk van: Velencébe jelenleg május 27 és június 3 között mindössze 18659 Forintos áron utazhatsz el.

Velencét valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, csodálatos város, gazdag kultúrával, a világ egyik legnépszerűbb turista célpontja. Ha ezt a meseszép helyet választod a kikapcsolódásodhoz, akkor biztosan nem fogsz csalódni.

2. A klasszikus választások híve vagy, ha nyaralásról van szó? Van egy remek lehetőség Zadarban, június 12 és 28 között mindössze 19915 Forintos áron utazhatsz oda-vissza.

Zadar a horvátországi Dalmácia fővárosa és rengeteg magyar ember kedvelt úticélja. Amennyiben emellett döntesz, ez egy igen hosszú nyaralás lesz, viszont annál pihentetőbb. Meseszép tengerpartokkal, változatos strandokkal várja a város az ide látogatókat, de gazdag történelmi múltja miatt a városnézést kedvelők is megtalálják itt a számításaikat.

3. Olaszország egy kevésbé ismert városát fedeznéd fel? Rimini rád vár, május 27 és június 3 között, mindössze 19229 Fonrintért.

Rimini egy csodaszép tengerparti ékszerdoboz, aranyszínű, homokos strandokkal és lehengerlően gyönyörű óvárosi részekkel. Annyira még nem elterjedt, mint Olaszország többi nyaralóvárosa, de garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed, ha ide utazol.

Ha végigdolgoztad az egész évet, ha csak elszöknél egy kicsit a mindennapokból, ha süttetnéd magad a tengerparton, egyedül, párban, vagy a családdal, akkor csapj le ezekre a szuper lehetőségekre és élvezd ki a megérdemelt pihenésedet.*

*a repülőjegyek ára napról napra változik, így a közölt adatok cikkünk megjelenésének a napján érvényesek

Az árakat a pelikan.hu oldalon ellenőriztük, ahol biztonságosan meg is tudod vásárolni a repülőjegyedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás