promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos baki egy japán utasszállító fedélzetén
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A japán repülő vegán utasának szemét egy szem banánnal akarták kiszúrni, mely az étrendjének megfelelő reggelit jelképezte volna.

Egy Kris Chari nevű felhasználó komoly elégedetlenségének adott hangot a minap egy közkedvelt légiközlekedése fórumon, a Flyertalkon. Az úr elárulta, hogy munkája miatt igénybe kellett vennie egy belföldi utazást a Japan Airlines segítségével. Chari Soekarno-Hatta nemzetközi repülőteréről jutott el Tokióba.

Azonban élete egyik legbizarabb repülőútjáról számolt be a fórumon. Állítása szerint szokásos módon, interneten megvásárolta a jegyét, és már a légitársaság felületén jelezte, hogy vegán étkezést szeretne igénybe venni az utazása során. Azonban hősünk észlelte, hogy a légiutas-kísérő éppen egy banánt készül felszolgálni a számára reggelire.

„A mai felszállás előtt a légiutas-kísérőm megerősítette, hogy vegánt rendeltem, és a reggelim egy banán lesz, bár én azt hittem először, hogy az csak része annak. Amikor a felszállás után megkaptam a banánt, azt hittem, hogy ez csak egy kiadós előétel. Ám valójában az egész étkezést szolgálta. Nagyon jó banán volt, az egyik legjobb amit mostanában ettem, de ettől még mindig inkább tűnik nassolnivalónak.”

A mellékelt képen látszik is, hogy valóban járt hagyományos evőeszköz, és evőpálcika is a kiadós reggelihez. Ez pedig része a Japan Airlines megtévesztő technikájának, lévén a társaság weboldalán bőséges, zöldségben gazdag vegán reggelivel hirdetik magukat, mint haladó szellem.

A simpleflying.com gyűjtése szerint ezzel a légitársasággal eddig nem volt még problémája az utasoknak. Korábban érkezett panasz az Air Canadára, amelynél egy nő vegán reggeli gyanánt egy üveg vizet kapott, majd reklamációja után adtak neki állati eredetű sajtot és vajat. Szintén egy nő járt rosszul,de már a British Airways egyik járatán. Számára sem volt a fedélzeten vegán ebéd, így állítólag a többiek maradék zsömléit és gyümölcseit szedték össze számára.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás