promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: lehengerlően tájékozott vagy, ha tudod erre a 10 kérdésre a választ - belevágsz?
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés következik, és bizony nagyon könnyű hibázni ebben a játékban.

Vasárnap van, és elhoztunk nektek egy meglepően fondorlatos földrajzi kvízt, amelyet valószínűleg csak nagyon kevés magyar tud majd maximális pontszámmal abszolválni a tudásteszt végén. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok tájékozottak a nagyvilágban, nem feltétlenül kell az, hogy jártatok-e már a helyszínen, itt elsősorban arról van szó, hogy mennyire figyeltek oda a világ dolgainak folyására.

Mennyire figyeltek egy-egy híradás kapcsán, hogy földrajzilag hol történtek az események, hiszen Magyarországon is számos hírt közölnek a Kandában vagy az USÁ-ban történt eseményekről. Ha jó megfigyelők vagytok, vagy a tudatalattitokban elraktározódott az információ, akkor bizony menni fog, de lehet, hogy magatok is meglepődtök majd az eredmények láttán.

Szóval Amerika, azaz USA vagy Kanada? Kanada vagy USA? El kell találnotok, ha nem tudjátok, hogy mely országban találhatók ezek a városok, és ez azért lesz nehéz, mivel talán sokszor ezek a nevek eltérő kontextusban hangzanak el, és nagyon könnyen összekeverhetők, hogy melyik országban találhatók.

Kvízre fel, magyarok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás