promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Böszmeteg nehéz kvíz: okosabb vagy, mint egy átlag amerikai? 10 kérdés alapján eldőlhet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés, amelyek elég széles palettáról jönnek a játékba.

Méghogy ezek könnyű kérdések lesznek, azt gondolod? Nem, nagyon nehéz kérdések következnek, persze tuti, hogy lesznek olyanok köztük, amelyekre nagyon gyorsan rávágjátok majd a helyes választ.

Tehát olyan kérdésekből állítottunk össze egy kvízt nektek, amelyekre az amerikaik nagyobb része rosszul tudja a válaszokat, és simán elhasalnak. Kíváncsiak vagyunk, hogy nektek mennyire megy jól, mennyire könnyedén váltotok egyik kérdésből a másikba, és oldjátok meg a felvetéseket, jól és helyesen, mint ahogy az a nagy könyvben meg vín írva.

Az USA a világ egyik legnagyobb országa, a világ egyik legnépszerűbb nyelvét beszélik, így még ha a napi történésekkel nem is vagyunk tisztában, komoly ismereteink lehetnek a történelmét és a földrajzát illetően, illtve az ország érdekességeit illetően is rengeteg ismerettel rendelkezhetünk, hiszen az ikonikus amerikai dolgok szinte mindenhol velünk vannak. Ami pedig nem megy azonnal, azokon kicsit gondolkodnotok kell, dehát ekkor kapcsol be a magyar gógyi, hogy segítsen, és ti meg sem álltok majd a 10/10-es teljesítményig.

Kvízre fel! Kellemes időtöltést!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás