promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy bevásárlás áráért lehet a tiéd ez a balatoni luxusnyaraló – beindult a visszaszámlálás
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már több mint 3000 eladott e-könyvnél tartunk és pár héten belül sorsolás. Utána egy igazi álomnyaraló boldog tulajdonosa lehetsz, amely 100 méterre van csupán a magyar tengertől.

Korábban már a Promotions.hu is beszámolt egy nem mindennap játékról, amelynek keretében, a játék végén a Balaton partjától 100 méterre lévő nyaraló boldog tulajdonosa lehetsz, ha téged sorsolnak ki. A sorsoláson való részvételhez csupán egy “Balatonszemes 2022 Fotóalbum” e-könyvet kell vásárolnod, amely 20 ezer forintba kerül. Ha szerencséd van a végén tiéd lehet a 90 millió forintot érő álomnyaraló, amelyről a játék szervezői képeket is közöltek a honlapjukon.

A játékot korábban úgy hirdették meg, hogy akkor lesz sorsolás, ha sikerül eladni mind a 6 ezer albumot, amennyiben nem tudják ezeket eladni, úgy mindenkinek visszafizetik majd a pénzt. A játék meghirdetői, Katona Zsóka és férje most örömmel számoltak be arról, hogy mindenképpen megtartják a sorsolást, ugyanis nagyon felpörögtek az események a nyereményjáték körül, és hamarosan megtartják majd a sorsolást is. Katonáék úgy terveznek, hogy erre heteken belül sor is kerülhet majd.

A játék történetéhez tartozik, hogy Katonáék úgy döntöttek, alternatív megoldást találnak arra, hogy ingatlanukat új tulajdonoshoz juttassák, miközben egy szerencsést óriási nyereményhez juttatnak, és ők is maradhatnak a pénzüknél.

Balatonszemes 2022 címre hallgató fotóalbumot adtak ki limitált példányszámban, egy-egy fotóalbum pedig 20 ezer forintba kerül. Azok kerülnek a be a játékba, akik ezekből vásárolnak, és persze annál nagyobb a nyerési esély, minél többet vásárol belőle a játékos.

Katonáék elmondták lapunknak, hogy rengeteg szálon fut a szervezés, amely így több ember teljes munkaidejét is kitölti. Minden apró részletre figyelnek, így a sorsolást is majd a legnagyobb szakszerűséggel végzik el közjegyző jelenlétében. 

Aminek pedig külön örülnek, hogy folyamatosan kapnak pozitív visszajelzéseket is a korábbi vásárlóktól. Ez pedig megerősíti őket abban, hogy érdemes most belekezdeni a szervezésbe.

Mint megtudtuk, már több mint 3000, egyedi sorszámmal ellátott fotóalbumot adtak el, szóval már csak tényleg pár hét van hátra, és kiderül, hogy ki nyeri meg a 90 millió forintot érő álomnyaralót.

Mit kell tenned, hogy részt tudjál venni a játékban így pedig eséllyel indulj a főnyereményért?

Aki úgy gondolja, hogy ez lehet élete nagy esélye, az azonnal tudja keresni a https://www.ingatlannyeremeny.hu oldalt, ahol bővebb leírást is kaphat a játék menetéről, illetve képeket is láthat még arról a balatonszemesi nyaralóról. Az e-könyvet pedig a hello@ingatlannyeremeny.hu e-mail címen lehet megrendelni. A vásárlás után azonnal küldik is a sorszámozott e-könyvet, amelynek egyedi azonosítója automatikusan részt vesz a sorsoláson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás