promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pókszerű űrlények lepték el Dél-Afrikát? Kiderült a hátborzongató rejtély mögött rejlő igazság
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen felkavaró felvételek érkeztek Dél-Afrikából, ahol titokzatos dolgok jelentek meg a tengerparton.

Rengetegen hisznek az űrlényekben, hiszen egyesek szerint egyenesen lehetetlen, hogy a világűrben egyedül a Földön alakult ki (többnyire) intelligens élet. Sőt, sokan egészen biztosak abban, hogy az idegenek már a bolygónkon vannak, csak még nem fedték fel magukat különböző okoknál fogva – nos, a minap egy olyan felvétel került ki az internetre, ami rendesen felpezsdítette ezeket az embereket.

Egy Jan Vorster nevezetű férfi Dél-Afrikában, a tengerparton készített fotót pár pókszerű, egészen hátborzongató dologról, amik a kép alapján éppen a vízből jönnek ki csapatostul. A felvétel persze pillanatok alatt elterjedt a világhálón, hiszen sokan úgy vélték, hogy ez a bizonyíték az űrlények létezésére, és arra is, hogy már itt vannak, és a tengerben bujkálnak – de ez közel sem fedi az igazságot.

Jan Vorster elárulta, hogy ezek a furcsa dolgok nem űrlények, nem pókok és még csak nem is szörnyetegek, csupán kiszáradt aloék, csak megfordítva. Direkt helyezte el őket a tengerparton, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a környezetvédelemre.

„Azt gondoltam, hogy ezt tudnám használni metaforaként, ami megmutatja, hogy az emberek űrlénynek látják ezeket a növényeket, de igazából mi vagyunk a kétlábú űrlények, akik tönkreteszik a világukat”

– mondta a fotós.

Az biztos, hogy sikerült jó nagy port kavarnia a felvétellel, csak nem úgy, ahogy szerette volna, hiszen nem a környezetvédelem lett téma, hanem az űrlények, és a létezésük. Sokan megnyugodhatnak most, hogy kiderült az igazság, mivel valóban egész félelmetes helyekre menekült az emberek fantáziája az első ránézésre kifejezetten felkavaró fotó láttán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás