promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fejvakarós villámkvíz: létezik-e vagy sem ez a 10 elképesztő nevű magyar település? Most minden kiderül
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 településnevet hoztunk nektek, és ki kell találnotok, hogy vajon léteznek-e vagy sem. Azt hiszitek, hogy könnyű lesz, tévedhettek.

Új kvízünkben a fikció és a valóság határára navigáljuk a hajónkat, és arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki tudjátok-e találni élből, hogy hol akarunk egy pöppet átejteni titeket. Hol van már az, ami még valóság, és hol kezdődik a kitaláció?

Azt gondoljátok, hogy magyar város- és községnevekkel nem lehet átverni titeket, merthogy nagyon könnyű kitalálni ezeket. Még ha ki is találunk valamit, arról azonnal lerí, hogy bizony kitaláció. Megeshet, hogy sokan valóban ilyen nagyszerű megérző ösztönnel rendelkeznek, de a többség valószínleg sokat fog gondolkodni egy-egy településnév láttán. Nem lesz egyértelmű a megfejtés.

A földrajzi kvízben most 2 percetek lesz majd eldönteni, hogy hol a határ. Reméljük, hogy minél hamarabb rájöttök, és minél több pontot gyűjtötök be a kvízjáték végén. Ha pedig így van, a kvíz alatt ajánlunk nektek még több kvízt, amelyek egy fokkal még nehezebbek. Akkor is érdemes további kvízekben szerencsét próbálnotok, ha csupán kevés pontot zsebeltetek be, hiszen lehet, hogy a többi játékban már simán ti lesztek a kvízmájszterek.

Kvízre fel!

(Forrás: Bien, Hellovidék)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás