promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ufóktól hemzsegő 51-es körzet szomszédságában van egy még ismeretlenebb, rejtélyes hely
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Földöntúli élményeket kínálnak ott a betérőknek.

A titokzatos 51-es körzet az Egyesült Államok délnyugati részén található, Nevada államban, nem túl messze a kaszinóiról híres Las Vegastól. A katonai bázist az ufóhívők úgy tartják számon, mit ahol földönkívüli technológiákkal (és talán lényekkel) kísérletezgetnek.

Sokkal valószínűbb, hogy az amerikai hadsereg a saját kísérleti repülőgépeit és fejlesztés alatt álló fegyvereit próbálgatja az Isten háta mögötti területen, ám ez nem akadályozza meg az összeesküvés-elméletekben hívőket abban, hogy nagy tömegben elzarándokoljanak oda.

Ha pedig egy térségben rendszeresen sok ember tartózkodik, ott megjelennek a különféle szolgáltatások is. Így lehetséges, hogy a rejtélyes 51-es körzet közelében van még a bázisnál is ismeretlenebb „intézmény”, az Alien Cathouse.

De ne misztifikáljuk tovább a dolgot, a különös név valójában egy bordélyházat takar, a benne dolgozó hölgyek kuncsaftjainak többségét pedig az ide áramló ufóhívők teszik ki. Elsőre azt hihetnénk, hogy Nevada sivatagos része nem a legideálisabb egy örömtanya működtetéséhez, ám a tények mást mutatnak.

A lányok az űrruhák által ihletett cuccokban kelletik magukat, és persze földöntúli élményeket ígérnek a vendégeknek. A bordély minden jóval fel van szerelve, akár huncut szexjátékszereket is vásárolhatnak a betérők.

„Mindössze a pénztárcádat és a fantáziádat kell magaddal hoznod”

– biztatta a Daily Star megjelent újságíróját az egyik prostituált. Azt viszont nem említette, hogy az örömtanya még szaunával, masszázsszobával, edzőteremmel és zuhanyzókkal is fel van szerelve, mert a rengeteg erre járó kamionos másra is igényt tart a röpke összebújás mellett.

A lányoknak aligha vannak jó tapasztalataik az elvakult ufómániákusokkal, hiszen minden szobában van pánikgomb, amellyel segítséget kérhetnek. Tükröket is elhelyeztek néhány „stratégiai” ponton, azokban pedig a hölgyek azt tudják ellenőrizni, hogy a vendég nem vette-e le titokban az óvszerét a nagyobb gyönyör érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás