promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő ezért biztosan kidobná Fördős Zét A Konyhafőnökből
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé kajája A Konyhafőnökben biztosan túl egyszerű lenne, de pont ezért kell kipróbálnotok!

Nagyon benne vagyunk az őszben, és már az óraátállítás is megtörtént, így hamarabb fog sötétedni. Ilyenkor többet vagyunk otthon, többet tévézünk, talán többet is főzünk. A hobbiszakácsok és a hasukat szeretők alig várják, hogy az RTL-en elinduljon A Konyhafőnök VIP, amiben ismét hírességek mutatják meg, hogy mire képesek a pult mögött.

Nem kell sokat aludni, mert a műsor november 7-én hétfőn este 20 órakor már rajtol is. Fördős Zé, Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos újra kritikus szemmel fogják nézni, hogy ki tudja a legjobb ételt eléjük tenni.

Az RTL nem olyan rég el is árulta, hogy olyan sztárokat láthatunk főzni a műsorban, mint Rubint Rella, Geszler Dorottya, Nagy Zsolt, Badár Sándor, Dobos Evelin, Tokár Tamás, Kiss Virág, Osváth Zsolt, vagy a csatornánál dolgozó Járai Máté. Utóbbi feltűnése azért is lesz érdekes, mert Rácz Jenő egyszerűen ki nem állhatja.

Azt már a sors akarta így, hogy A Konyhafőnök oszlopos tagjának, vagyis Fördős Zének a gasztronómia lett az élete. Itt jött egy fordulat is, mivel akkori vállalkozása megbukott, így az öccsével 2012-ben eldöntötték, hogy főzős videókat fognak készíteni. Pont jókor, mert ez a hullám iszonyatosan kezdett beindulni.

Szóval közben Fördős Zé nem hanyagolja el a Street Kitchent sem. A csatornának YouTube-on már 330 ezer feliratkozója van. A gasztroblogger nem olyan rég egy olyan receptet mutatott, ami miatt Rácz Jenő biztosan hazaküldené A Konyhafőnökből. Na, nem azért mert rossz, hanem mert túl egyszerű.

A hosszú hétvégén azonban sok embernek pont egy ilyen egyszerű vacsorára van szüksége, ami nem más, mint a milánói makaróni. Azt ugyebár Fördős Zé is elmondja, hogy ennek annyi köze van Milánóhoz, mint a párizsinak Párizshoz, vagyis semmi.

Szóval ez nem Michelin-csillagos kaja, de nem is akar az lenni, szóval még a kezdőknek is érdemes megpróbálni összerakni. Felejtsétek el a porváltozatot, és próbáljátok ki Fördős Zé receptjét!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás