promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi ordítozott és tüzet is gyújtott Rácz Jenőék szeme láttára az RTL műsorában
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi tavaly el tudta érni azt a célt A Konyhafőnök VIP-ben, amit kitűzött maga elé.

A Konyhafőnök rajongói imádják a civil évadokat, de azt is megkedvelték, amikor sztárok főznek a VIP szériában. Elképesztő, de rengeteg hírességnek itt ismerhetjük meg az igazi arcát, hogy mennyire is tudnak küzdeni, és most pont ezért nosztalgiázunk is egyet.

Rengetegen voltak kíváncsiak Magyarországon Schobert Norbi menetelésére a műsorban, aki nem diétás ételeket készített, hanem azt, amit Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő követelt mindenkitől. A fitneszguru ráadásul pont akkor kapott stroke-ot, miközben a forgatások zajlottak.

Úgy gondolta A Konyhafőnök VIP stábja, hogy Norbi nem fogja folytatni a versenyt, de saját felelősségére mégis visszavette a kötényt.

Akadtak olyan pillanatok, amikor Schobert Norbi lendületétől zengett az egész stúdió. A fitneszguru a gyújtogatása után el is ordította magát, hogy „égjen az a zsír”. Ezen még a későbbi mentora, Rácz Jenő is alaposan meglepődött, és a fejét fogta hirtelen.

Végül Schobert Norbi elérte a célját és a séfkabátot is megszerezte. Elmondta, hogy A Konyhafőnök egy afféle terápia volt a számára. Végül a döntő hetének első napján kiesett, de úgy látta, hogy ez volt élete egyik legnagyobb kalandja.

A Konyhafőnök legújabb évada november 7-én hétfőn fog elrajtolni az RTL-en.

Az RTL Magyarország már hivatalosan is bejelentette, hogy olyan hírességek állnak be a pult mögé főzni, mint Járai Máté, Rubint Rella, Geszler Dorottya, Nagy Zsolt, Badár Sándor, Dobos Evelin, Tokár Tamás, Kiss Virág, vagy éppen a youtuber és vállalkozó Osváth Zsolt.

Ismét lesznek feszült pillanatok, mert Rácz Jenő és Járai Máté például nagyon nem kedvelik egymást, míg a Fókusz műsorvezetője a kukából szedi ki az alapanyagot, amit néz jó szemmel a két Michelin-csillagos séf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás