promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kitálalt: elárulta az igazságot, az egész ország megnyugodhat
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor egy kérdezz-felelek során válaszolt arra a kérdésre, ami rengeteg embert érdekelt már.

Sokan még mindig csak Tóth Gabi férjeként tekintenek Krausz Gáborra, pedig a sztárséf az utóbbi években rengeteg helyen bizonyított, hiszen egyebek között szerepelt a Totem című kalandrealityben, illetve ő a TV2-n futó Séfek séfe című gasztroműsor egyik zsűritagja is – az utóbbi program aktuális, 4. évada október 7-én ér véget, és biztos, hogy az utolsó rész is rengeteg izgalmat tartogat majd a nézők számára.

Amikor az ember gasztroműsort néz, egy idő után minden bizonnyal felmerül a kérdés, hogy vajon mi történik azokkal az ételekkel, amikből több is készül, vagy csak megkóstolnak belőlük 1-2 falatot. Senki sem szereti a pazarlást, így most valaki megkérdezte Krausz Gábortól egy Insta Storys kérdezz-felelek során, hogy vajon mi a sorsuk azoknak a fogásoknak, amik bemutatásra kellenek, és esetleg meg sem kóstolják őket – a séf pedig mindenki megnyugtatott.

„Természetesen amit tudunk alapanyagot azt elhasználjuk, közel 100 fős stáb dolgozik ezen a produkción és nekik mindennap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik”

írta Krausz Gábor.

Ezek szerint a Séfek séfe munkálatai alatt az étel általában nem vész kárba, kivéve, ha egy versenyző annyira ehetetlen, förtelmes fogást csinál, hogy a zsűritagok egyből a kukába hajítják azt – de erre viszonylag ritkán van példa.

Krausz Gábor a minap a Séfek séfe kulisszái mögé is beengedte a követőit, hiszen egyebek között megmutatta egy videón a vezérlő helyiséget, ahol a munkatársak ezerrel dolgoznak azon, hogy kihozzák a maximumot a műsorból – íme a sztárséf felvétele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás