promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 magyarországi határátkelő, de vajon melyik szomszédos országba vezetnek? Hibátlanul esélytelen kitölteni a kvízt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 magyar település nevét látod majd, ki kell találnod, mely szomszédos országokba jutunk rajtuk keresztül.

Ha sokat jársz vagy éppen a múltban sokat mentél külföldre, akkor biztos, hogy ismerősek lesznek ezek a településnevek, mivel itt hagytad el Magyarországot, és léptél be egy másik ország területére. Ha hallgatsz híreket, akkor valószínűleg ismerősek lesznek ezek a településnevek, hiszen az elmúlt időszakban meglehetősen sokszor hallhattunk ezekből jópárat.

De még az is megeshet, hogy logikával, hangzás alapján is rá lehet majd jönni a megfejtésekre ebben a kvízben, ahol bizony 10 magyar település nevét fogjátok meglelni, és nektek majd csak annyi lesz a feladatotok, hogy behúzzátok a jó választ, a helyes országnevet. Segítség annyi lesz, hogy kaptok majd mindegyik kérdéshez válaszlehetőségeket, így pedig csak tippelni kell.

Valószínűleg egy hibás választ még a legjobbak is elkövetnek majd, de lehet, hogy te leszel azon karcsú csoport egyike, akik hibátlanul futnak végig a kvízen? A végén kiderül, tegyetek egy próbát.

Kvízre fel!

Elképesztő határátkelők a világ minden tájáról, ezeket látnod kell:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás