promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi férjét nagyon erotikusan akarják elcsábítani a Séfek séfjében
Borítókép:  TV2 Play
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kétértelmű beszólás, de Krausz Gábort nem lehetett kizökkenteni.

Megérkezett a szeptember, és vele együtt a hűvösebb idő is, szóval esténkén rengetegen fognak ismét leülni a tévéképernyők elé. Szóval be is indul az őszi műsordömping, aminek a gasztronómia szerelmesei igazán fognak örülni.

A mai naptól, vagyis szeptember 5-től minden hétköznap este 19:50-től lesz látható a Séfek séfe legújabb negyedik évada.  

A gasztroreality jól tette, hogy nem akart versenyezni A Konyhafőnökkel, mivel előbbi népszerűségét nehéz  beelőzni. Alapból más a két műsor felépítése, és a TV2 műsora bővelkedik feszült pillanatokban, amiért valóban megéri nézni.

Természetesen visszatér a három zsűritag, vagyis Vomberg Frigyes, Wolf András, és Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, akit már nem először akarnak elcsábítani a műsorban.

„Rossz élményeid vannak, mert nem nyaltad meg még az enyémet”

- mondta a Séfnek az egyik versenyző.

Persze ettől függetlenül továbbra is Vomberg Frigyes a legnépszerűbb, akinek imádják a stílusát, és nagyon sokan szerelmesek is belé.

A műsor ismét a válogatóval indul, ahol a három zsűritag nem látja, hogy ki csinálta az adott ételt, kizárólag a tányér alapján döntik el, hogy valakit tovább engednek-e. Ahogy az előzetesből kiderült, Krausz Gáborékat ismét rengeteg fura emberrel fogja összehozni a sors.

Mivel néhány újra csak öt perc hírnévre vágynak, és fogunk találkozni vicces pillanatokkal. A három séfet azonban idén sem lehet kizökkenteni! Vagy mégis?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás