promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt mindenki látni akarja: brutális horrorkiállítás nyílt Tajvanban
Borítókép:  Tainan, Art Museum/ Facebook
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tainan Művészeti Múzeum megnyitotta az ázsiai okkultizmusról szóló kiállítását, amely olyan borzasztó keleti alvilági mítoszokat fed le, mint a thai ghoulok, a japán szellemek és a kínai újraélesztett holttestek.

Az ország Chiayi megyében található legfélelmetesebb szellemháza ihlette a kiállítást a „Haunted House” című film népszerűsítésére, amelynek premierje július 29-én lesz.

A film producerei szerint több mint 10 millió dollárt költöttek a kiállításra. Virtuális valóság vetítésektől kezdve, a legmodernebb 3D technológiákkal csábítják a félni vágyókat.

Tainan Art Museum/ Facebook

A kiállítás két részre oszlik: „A tiltott mélység” és „Átkelés az alvilágon” témákra.  

A kiállítást a hsincsui Élet Kenyere Keresztény Egyház bírálta, mint egy tudatlan, Istent sértő előadást. "Beszennyezi az országot és az embereket" - szögezte le a szervezet honlapján.

A kiállítás a vártnál jóval nagyobb tömeget vonzott, a nyitónapon kétszer is felfüggesztették a jegyértékesítést. Magát a kiállítást eredetileg maximum 200 főre tervezték, a 4 kiállítóterem mindegyikében 50 főt. A nyitás első órájában azonban több, mint 1000 látogató érkezett az előadásra, míg délben már több, mint 3000 fizikai és virtuális jegyet adtak el.

A kiállítás első napjára összesen 6861-en látogattak el.

Eközben a Tainan Művészeti Múzeum emlékeztette a látogatókat, hogy ne hozzanak rizst vagy fakardot a helyszínre, ugyanis ezek a tárgyak állítólag a ghoul legrosszabb rémálmai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás