promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valakit verseny közben fognak hazazavarni a Mestercukrászban – közeledik az epizód az RTL Klubon
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fogyatkoznak a versenyzők a Mestercukrászban, és hamarosan láthatjuk a zsűri drámai döntését.

Természetesen a Mestercukrász nem tudja felvenni népszerűségben a versenyt A Konyhafőnökkel, de akinek a nyári uborkaszezonban hiányzik egy kis főzős (vagyis inkább cukrászos) showműsor, az ezzel is el tud lenni. Itt is vannak kemény- és izgalmas feladatok, szerethető karakterek, vagy éppen olyanok, akiket tud utálni a nézősereg.

A tegnapi műsorban szintén volt dráma bőven. Mivel előző nap Rebi bizonyult a legjobbnak, ezért hátráltathatott valakit. A lány Barbit választotta, hogy elkészítse helyette minitortája piskótáját, aki emiatt a sütés első felében hozzá sem tudott fogni saját desszertje elkészítéséhez.

Balázs séf szerint Gábor csodákat tudna készíteni, azonban az első adag piskóta és a mousse is a kukában végezte, miután a versenyző hibát hibára halmozott.

Most pedig jön egy kis spoiler, és eláruljuk, hogy ki esett ki a versenyből a nézők nagy bánatára. A Juhos József, Enzsöl Balázs és Liptai Claudia trió úgy döntött, hogy Péternek kell levennie a kötényét. A legtöbb néző kiakadt emiatt, mivel sokan szimpatizáltak vele.

A következő epizódban talán Gergő kerül veszélybe? A versenyző desszertje a kukában végzi, miután Balázs séf nulla pontosra értékeli a benne található „ízetlen masszát”.

Közben átböngészve a Mestercukrász rajongói csoportját azt lehetett látni, hogy a nézők már iszonyatosan várják azt a drámai pillanatot, amikor a zsűri verseny közben zavar ki valakit a stúdióból. Ilyen még A Konyhafőnök pályafutása alatt sem történt.

Mi lehetett a végzetes hiba, ki fog hazamenni, és tényleg nem megbocsájtható az, amit elkövetett? Ezek a kérdések mind pörögnek az RTL Klub nézőinek agyában.

A rajongók már azt is kielemezték, hogy azt az adást kell feszülten figyelni, amikor Liptai Claudia farmer felsőben lesz. A felvezető videóban meg lehetett nézni, ahogy Joci séf erélyesen megkéri a versneyzőt, hogy vegye le a kötényét, és hagyja el a konyhát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás