promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy pofátlanság a Mestercukrászban – közben az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának is beszól az egyik séf
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ment az adok-kapok a Mestercukrász stúdiójában.

Mestercukrász harmadik napján újabb nyolc versenyzőt ismerhettek meg az édesszájú Konyhafőnök nézői.

Az Ausztriában szakácsként dolgozó Peti újragondolt Eszterházy tortát készített diós mousse alapra, bársonyfújással borítva, belül diós piskótával, díszítésként pedig csokit temperált, és diós meringue-et is sütött rá.

A bemutatkozó kört ő teljesítette a legjobban, így a második feladatban előnyként megkapta Joci séfet segíteni tíz percre. Ettől annyira megilletődött, hogy végül nem tudta hatékonyan kihasználni a séf segítségét, inkább csak a keze alá dolgozott, amíg Joci megcsinálta neki a mangós curdot.

Peti Gergőnek adta a hátráltatást, de néhány perccel később úgy tűnt, megbánta döntését. A sütés elején ugyanis olyan problémával szembesült, amiben Gergő segítségére lett volna szüksége, de versenytársa nem volt hajlandó szívességet tenni neki.

Gergő tényleg hatalmas forma volt, aki bevetette a pofátlanságot egy kicsit, de hát ez is a taktika része. Miután megkapta a tíz perces kényszerpihenőjét, tétlenkedés helyett inkább átsétált a szomszédos pulthoz, hogy idegesítse Petit és Joci séfet.

Dávid csak kétszintes krémtarte-ot készített, pedig legalább háromszinteset vártak el a séfek a verenyzőktől, ráadásul a citromkrémje sem sikerült, így egy kivajasodott mascarponekrémmel töltötte meg a lapokat, és a séf által kért kandírozott citromot sem volt ideje megcsinálni. A teljesítményt a zsűri sem értékelte, így számára is véget ért a nap végén a verseny.

A következő epizódot is érdemes lesz nézni, mivel Enzsöl Balázs odaszúr az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás