promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: sejteni lehetett, hogy a nézők iszonyatosan dühösek lesznek
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákosnak és Rácz Jenőnek is lesz versenyzője a fináléban.

A finélé előtt a top3 szeretteik társaságában tudott bizonyítani a Michelin-csillagos séfeknek. Fördős Zé és a zsűri észrevette, hogy mindenki kicsit meg volt szeppenve, főleg Patrik. Ő az előző nap egy durva sérülést is szerzett, mivel levágott egy darabot az ujjából.

Aztán tényleg érkezett egy igazi legenda, aki ráadásul ért a főzéshez, mivel egy szakácskönyvet is kiadott. A Modern Talking énekese, Thomas Anders kedvenc ételeit hozta el, amit a séfkabátosoknak újra kellett gondolniuk. A menü narancsos-gyömbéres sárgarépa leves, rántott borjú szelet bécsi burgonyasalátával és mangószószos panna cotta volt.

A legenda le is döbbent, hogy a versenyzők 60 perc alatt össze tudták rakni az ételeket, és őszintén el is mondta, hogy sokkal rosszabb tányérokra számított.

A zsűri és a legendás világsztár döntése alapján Bárkányi Evelin lett A Konyhafőnök bronzérmese, így Rácz Jenő versenyzője, az egykori Fördős Zé-féle sárga csapat tagja, Vajda Luca és Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik csap össze A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Mivel Evelin rengeteg néző kedvence volt, így tudni lehetett, hogy a döntés után ki fognak borulni a rajongók. Eszméletlen mennyiségű lájkot gyűjtött be az egyik kommentelő, aki így látta a helyzetet:

„Nah! Itt van vége az igazságosságnak! Szerintem ezt a műsort most lehet abba hagyni, mert az biztos, hogy ezt az átlátszó semmit nem nézem tovább! Türelmes voltam, adtam ennek egy esélyt, de egy olyan embert, aki folyamatosan 200%-on teljesített és alázatos volt >>>bronz érmesnek<<< hoztak ki, ráadásul a saját mentora még >>>alázza<<< is, hát ez nekem több, mint felháborító! Nincs és nem is volt kifejezetten kedvencem, de emberileg ez számomra nem etikus! Hajrá Patrik! Talán őt nem alázza meg saját mentora! Igaz, ez egy show műsor, de Gordon Ramsay stílusa már 6 éve lejárt divat!”

„Ezek után nincs kétségem, hogy Lucával nyeretik meg... Az a nyávogó affektálás, hogy úristeeeeen, hogy majd ő holnap a teljes szívét belefőzi az ízekbe, és a mi vaaaan? - hát visszataszító. Én Evelinnek drukkoltam... A döntőben Patriknak fogok”

Persze rengeteg ilyen hozzászólás van a csoportokban, de azért Lucának is megvan a saját rajongótábora, így nem kell őt félteni.

A nézők reakciója valamilyen szinten érthető, mivel nagyon sokan gondolták úgy, hogy Evelin lesz a végső győztes, és szurkoltak is neki. A finálé ma tehát Patrik és Evelin között dől el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás