Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: kiakadtak Rácz Jenőre, mert túl sokat segít Hajdú Péter exének

A Konyhafőnök: kiakadtak Rácz Jenőre, mert túl sokat segít Hajdú Péter exének

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: kiakadtak Rácz Jenőre, mert túl sokat segít Hajdú Péter exének

Gasztro & Tourism

BTP 18:18

Úgy néz ki Alföldy Annát addig nem fogják békén hagyni, amíg ki nem esik.

Kedden az öt legjobb séfkabátos versenyző tovább folytatta a küzdelmet A Konyhafőkben, aminek egyre jobban közeledik a fináléja. A nézők többsége Sárközi Ákos két kék kötényesét, Patrikot illetve Evelint szeretné a döntőben látni.

A kagylók és lapos halak után egy igazán nehéz kihívás várt mindenkire, mivel Rácz Jenő diktálta a tempót a második feladatban. Luca közben Patrikot hátráltatta, akinek két percre abba kellett hagynia a főzést.

A két versenyző között van némi feszültség, de a zsűri inkább csak egészséges rivalizálásnak tartotta ezt az egészet.

Czauner Ádám búcsújával a legjobb négy séfkabátos maradt versenyben, a héten ráadásul egy rejtélyes világsztár is csatlakozni fog Fördős Zéhez, Sárközi Ákoshoz és Rácz Jenőhöz, hogy megnehezítse a döntősök dolgát.

A közönség nagyobb része persze inkább azzal volt elfoglalva, hogy Hajdú Péter exe, Alföldy Anna még mindig bent van a versenyben. Azok a topkommentelők, akik erre a témára reagáltak, azok rengeteg lájkot tudtak begyűjteni.

„Ez komolyan vicc kategória..Jenő akármilyen csillagos shéf, befejezhetné már a Luca és Anna állandó kihúzását a csávából. Ráadásként Anna más munkáját is tönkre teszi a figyelmetlenségével…”

„Na ez mi volt? Annának kellett volna kiesnie, bunda az egész úgy ahogy van”

„Könnyű, ha a séfje mindent kitalál neki, és van, hogy megcsinálja (Annának)”

„Úgy látom, Luca mintha elszállt volna! Anna pedig rosszindulatú és nagy az egója! Én Evelint és Patrikot tartom a jobbnak!”

A kommentelők tehát még mindig Annával vannak elfoglalva, aki nem köntörfalazott, és kijelentette, hogy innen már szívesen megnyerné a versenyt. A műsor rajongói ott biztosan lefordulnának a székről.

Borítókép: Profimedia