promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Sárközi Ákos pokolian kitolt magával?
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik A Konyhafőnök, és ezen a héten is fogunk érdekes figurákkal találkozni.

A múlt héten Rácz Jenő volt nehéz helyzetben, mivel ki kellett választani a legjobb hat versenyzőjét. Sokszor a nézők is meglepődtek, mert a zsűri hozott érdekes döntéseket. Volt olyan, hogy tényleg egy erős versenyzőtől kellett búcsúzni, aki bár jól főzött, de nem tudta felvenni A Konyhafőnök ritmusát.

Lehetett tapasztalni az előző évadokban is, hogy néha azok ússzák meg a kiesést az elején, akiknek a főzőtudásuk még nincs a topon, de mégis jól taktikáznak.

Rácz Jenő nem gondolkozott sokat, és úgy döntött, hogy fiú és lány csapatokat hoz létre. Az egyikben van Anikó, Anna és Luca, a másikban pedig Ádám, Fecó és Pisti.

Közben a műsor rajongói már kinézték maguknak Annát, akit egyenesen utálnak a múltkori viselkedése miatt. Neki múlt hét pénteken ráadásul főznie sem kellett, mivel a csütörtöki csapatfeladat során ő lett a legjobb. Nos, ez is sokakat meglepett.

Ezen a héten tehát Sárközi Ákoson a sor, hogy a 11 kék kötényes versenyzője közül kiemelje a legjobbakat.

Rácz Jenő szigorú volt, de nagyon jól tudjuk, hogy ez Sárközi Ákosban is megvan. Borítékolhatjuk, hogy keményen és határozottan fogja motiválni a versenyzőit, de úgy, hogy közben ne vegye el a kedvüket a főzéstől, valamint a kibontakozástól.

A Michelin-csillagos séf szeret mindenféle egyéniséget beválogatni a csapatába, de lehet Melanie miatt pokolian kitolt magával? Az előzetesben láthatjuk, hogy a versenyzőre még Rácz Jenő is rászól külön, hogy ha nem szedi össze magát, akkor ki fog esni.

Meglátjuk Melanie miképp teljesít. Ha tényleg összeomlik idő előtt, akkor legalább Sárközi Ákosnak nem lesz nehéz a döntés kit áldozzon fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás