promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetesen nehéz kvíz: a 3. kérdés után már nem leszel hibátlan, vagy te leszel az egy a sok közül?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10-ből végül hány pontot érsz majd el, ez a nagy kérdés.

Új földrajzi kvízünkben arra leszünk kíváncsiak, hogy  mi történik akkor, ha Magyarországtól nagyon távoli helyre megyünk, az elfeledett kontinensre, amelyről nagyon ritkán esik csak szó Európában. Afrika ugyanis kicsit távol esik az európai kulturkörtől, pedig földrajzilag egyáltalán nincs messze. Sőt, közelebb van, mint gondolnánk.

De bizony valószínűleg 5-nél több afrikai országot nem is tudnánk felsorolni azonnal, ha pont álmunkból felkeltenének. És, hogy a fővárosaikat is el kellene mondani rögtön? Arra pedig lehet, hogy végképp képtelenének lennénk.

Aztán lehet, hogy ez az egész feltételezés nem állja meg a helyét, és mindenki nagyon jól fog szerepelni ebben a kvízben. A legjobb erre, ha tesztek egy próbát, és megméritek kicsit a tudásotokat, hogy igazából mire vagytok képesek. Csupán 10 kérdésre kell majd helyes választ adnotok, és talán, ha egy kicsit erősen koncentráltok, nagyon könnyen veszitek majd az akadályokat, de a telitalálat elérése így is nagyon nehéz lesz segítség nélkül.

Kvízre fel!

Az összes afrikai főváros, most mindet megismerheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás