promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: óriásit hibázott az RTL Klub – csoda, hogy nem dühöngtek a nézők
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag az RTL Klub már az elején megmutatta mindenkinek, hogy kik fognak kiesni a piros csapatból.

A héten ugyebár Rácz Jenő versenyzőin van a sor, hogy bizonyítsanak a konyhában, és minden nap kiesik valaki.

A Konyhafőnök legutóbbi műsorában az első feladat séffőzés volt, vagyis Rácz Jenő ételét kellett lemásolniuk a piros kötényeseknek. A Michelin-csillagos séf egy kis lazacot, karalábét és tarhonyát ütött össze.

A másodikban érkezett egy híresség, a világ legerősebb embere díjat többször is megnyerő Fekete László. Őt olyan alapanyagokkal kellett levenni a lábáról, mint a marha bélszín és libamáj. Az erősportoló – egy hátráltatásnak köszönhetően – még edzést is tartott Anikónak, amiből Rácz Jenő is kivette a részét.

Most jöhet egy kis spoiler, mivel eláruljuk, hogy ki esett ki az előző adásban, de ez is lényeges lesz. A veszélyzónába Kitti és Pisti kerültek be - Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő a megbeszélés után úgy döntött, hogy előbbinek kell távoznia a versenyből.

A nézők valószínűleg nem szúrták ki, csak sodródtak az árral, pedig az RTL Klub egy óriásit hibázott. A csatorna ugyebár minden műsor előtt megmutatja, hogy nagyjából mire lehet számítani az elődöntőben. Az izgalmas pillanatokból nyilván mutatnak morzsákat, hogy fel tudják csigázni a nézőket.  

Pont itt csúsztak el a banánhéjon, mivel hétfőtől kezdve mutogatták, hogy kik szerepelnek majd a csütörtöki napon, amikor a versenyzőknek csapatokban kell bizonyítaniuk. Innen már nem volt nehéz kikövetkeztetni, ki fog kiesni, és ki fog továbbjutni A Konyhafőnökben.

Úgy néz ki az RTL Klub bakija nem sok ember mókáját rontotta el, mert a többség nem jött rá mi történik. Legutóbb ugyebár Baukó Éva spoilerezett, aki elárulta, ki fogja megnyerni A Konyhafőnök VIP-t. Most véletlenül a csatorna árulta el, kik fognak csütörtökig kiesni.

A mai adást a rajongóknak Anna és Anikó civakodása miatt lesz érdemes nézniük. Itt már nem tudjuk, hogy ki fog kiesni. Aki pedig jövő héten izgalmakat akar, az ne kezdje el kilogikázni, kik fognak biztosan továbbjutni a kékeknél. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás