Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elképesztően sokat fogyott a csodatestű Tolvai Reni, elmondta, hogy csinálta

Elképesztően sokat fogyott a csodatestű Tolvai Reni, elmondta, hogy csinálta

Gasztro & Tourism

Elképesztően sokat fogyott a csodatestű Tolvai Reni, elmondta, hogy csinálta

Gasztro & Tourism

Promotions 15:34

Az énekesnő elárulta a titkát.

Tolvai Reni ma reggel az Ébredj velünk vendége volt, ahol óriási fogyásáról beszélt. Az elmúlt időszakban ugyanis 23 kilótól szabadult meg, minderre pedig van egy jól bevált módszere. Azt is megtudhattuk, hogy először koplalással próbálkozott, de ma már kétóránként eszik. A gyönyörű énekesnő a műsorban osztotta meg trükkjét Magyarországgal.

És hogy mégis mi a titok?

Saját bevallása szerint az előredobozolás, mindig saját maga megfőzi az ételt, amelyet később gondosan bedobozol, és ezt viszi magával a fellépések alkalmával is. Szerinte sok múlik a nagyon tudatos táplálkozáson, ez a legfontosabb Tolvai Reni szerint. Azt is megosztotta a műsorban az emberekkel, hogy korábban úgy élt, hogy nagyon keveset próbált enni nagyon ritkán, azt gondolta, hogy ez működni fog.

Ám most kétóránként eszik.

Azt is hozzátette, hogy fontos, hogy az ember a lelkét is kényeztesse finomságokkal, majd másnap mindig vissza kell térni a tudatossághoz, ha szeretnénk megtartani a formánkat. A Tolvai Renivel készült teljes beszélgetés IDE kattintva érhető el.

Tolvai Reni az Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg magáról képeket, így itt is nyomon tudjátok követni az átváltozását.

Borítókép: Tolvai Reni / youtube.com/Tolvai Reni Official