promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélik A Konyhafőnök zsűrijét? Kiderült, hogy kell-e a rajongóknak a vérfrissítés
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folyamatosan vannak újítások A Konyhafőnökben, de a nézők szerint nehéz lenne összerakni egy új zsűrit.

A múltkor Rácz Jenő és Sárközi Ákos összeállította A Konyhafőnök elődöntős mezőnyét, vagyis kiosztásra került az összes piros, illetve kék kötény. Végül Rácz Jenő okozott egy nagyobb drámát, mivel lecserélte az egyik versenyzőjét.

Fördős Zé sárga kötényeinek is volt értelme, mert sokan onnan kerültek be valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába. Ilyen színű kötényt ugyebár az kaphatott, aki Rácz Jenőt és Sárközi Ákost nem tudta lenyűgözni a castingon, de Fördős Zé látott bennük fantáziát.

A drámai köténycserélő pillanatokat követően már színes kötényben mutathatják meg a versenyzők, hogy mit tudnak. A nézők sokszor panaszkodtak arra, hogy elég unalmas volt a tábor, de innentől fel fognak pörögni az események.

Rácz Jenő is be fog dühödni a következő adásban, Fördős Zé pedig a mikrohullámú sütőt fogja félteni. Akkora füstöt csinál valaki, hogy van is rá oka.

Az RTL Klub ügyesen keverte a lapokat, és össze tudott rakni a tökéletes zsűrit. Fördős Zé mindig alapember volt A Konyhafőnökben, aztán jött Sárközi Ákos, és később Rácz Jenő. A hármas nem csak a stúdióban alkot jó csapatot, de azon kívül is barátok.

Mivel a nézők a tábort kicsit unalmasnak tartották, így az egyik rajongó feltette A Konyhafőnök csoportban a nagy kérdést:

„Ki az a három ember, akiket nem bírálnátok felül? Kik lennének azok, akiket szívesebben látnátok Jenő, Zé és Ákos helyett? Kik lennének azok, akiknek az ítéletét, szakmai tudását zokszó, kritika nélkül elfogadnátok, mint tévénézők? Kik azok, akik miatt a nézettség megmaradna, akár növekedhetne? Van egyáltalán olyan, akit nem érhet ilyen vagy olyan kritika? Én minden évadot követtem a kezdetek óta, de - szerintem - ez a legnézhetőbb brigád - eddig. Jenő, Zé, Ákos - mindhárman a szívemhez nőttek, ami a műsort illeti, ellentétben elődjeikkel. Nevezzetek meg három embert, akikkel a műsor jobb lenne”

- írta a rajongó.

A nézők bár olykor kritizálják a műsort, de abban nagyon egyetértettek, hogy ezt a zsűrit semmiképpen sem szabad szétrobbantani. Ez onnan is látszik, hogy a csatorna már jó ideje hármójukkal dolgozik, melléjük pedig maximum vendégek érkeznek.

Ettől függetlenül elég sokan voltak azok is, akik Bernáth Józsefet visszasírják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás