promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett vagy Katalin hercegné tökéletes, érzéki teste mutat jobban bikiniben? Nosztalgiázzunk!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeleg a nyár, de a celebek már túl vannak az első lazulásukon.

Véget ért a tél, és talán az ötödik hullámmal a koronavírus-járványt is elfelejthetjük. Lassan mindenki előveszi a fürdőruháját, és azt mustrálgatja, vajon belefér-e majd a nyáron, vagy nem árt egy kis sportolás előtte.

Persze, vannak olyan szerencsések, akiknek a meleghez és a barnító napsütéshez nem kell megvárniuk a júniust. Köllő Babett például néhány hete egy paradicsomi helyen pihent, bár azt nem árulta el, hol, azt viszont igen, hogy magával vitte a csodaszép lányát is.

A színésznő elképesztő fotókat küldött magáról a trópusinak tűnő vidékről, egyszer a nemes pávákhoz öltözött hozzá, máskor viszont farmersortban és vörös topban, kócos hajjal sétálgatott a tengerparton. Babett már itthon van, de minden bizonnyal visszavágyik a földi paradicsomba.

„Csoda volt… és most nagyon távolinak tűnik…”

– írta ki tűnődve egy olyan fotó alá, amelytől leesett az állunk. Babett egy napágyon fekszik az árnyékban, fürdőruhája pedig tökéletes rálátást enged a combjaira, melleire és sima, feszes bőrére. Jellemző, hogy a férfiak általában a kinézetét dicsérték a hozzászólásokban, míg a nők inkább a fürdőruha beszerzési helyére és márkájára voltak kíváncsiak.

És ha már nosztalgiázásról van szó, Katalin hercegnének sem kell szégyenkeznie, ha bikiniben kell mutatkoznia. Igaz, amióta „tisztes családanya”, azóta nemigen láthattuk hiányos öltözékben, nagyjából 2013 februárjában készült róla az utolsó fürdőruhás lesifotó. Akkor már jól látszott a terhespocakja is, hiszen júliusban adott életet György hercegnek.

Korábban, amikor Katalin és Vilmos herceg még nem voltak házasok, sokkal gyakrabban kaphatták őket lencsevégre a paparazzók. 2006-ban (vagyis 5 évvel az egybekelésük előtt) például a mesés Ibizán lazultak a barátaikkal az első közös vakációjukon, és a későbbi hercegné ott is csodásan mutatott a fehér bikinijében.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás