promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar földi paradicsom: ezt a helyet látnod kell, olyan gyönyörű! - videó
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik leggyönyörűbb magyar hely.

Magyarország telis-tele van gyönyörű helyekkel, ezek közül valószínűleg rengeteget ismertek, hiszen vannak olyan nevezetességek és természeti csodáink, amelyek állandóan a média fókuszában vannak, sőt, külföldiek is gyakran jönnek Magyarországra azért, hgy ezeket megtekintsék.

Ám vannak olyan nevezetességeink is, amelyekről sokkal ritkábban beszélnek a hétköznapokban, ám szépségük minden időt megér.

Ilyen például a Kavicsos-tó is, amely nagyon közel található az ország fővárosához, Budapesthez. A tó Szigetszentmiklós határában található, az egykori kavicsbánya helyén alakult ki. Szépsége páratlan, mintha egy gyönyörű festményt néznénk.

A bányát amúgy egykor a lakótelepek kavicsszükségletei miat nyitották, majd miután a szükséglet megszűnt, illetve jött a rendszerváltás is, így a bányát bezárták. A Kavicsos-tó azonban azóta is kiemelkedik a szépségével.

A környéken nem a Kavicsos-tó az egyetlen tó, de ez a legnagyobb és a legszebb. Az itt található tavakban a fürdés nem megengedett, így elsősorban horgászásra használják ezeket. A Drone World zseniális videóját nézve ti is megmártózhattok kicsit az élményben:

(via WeLoveBudapest)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás